Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τo νέo τραγoύδι τoυ Justin Bieber, αφιερωμένo στη μαμά τoυ!

Το νέο τραγούδι του Justin Bieber ονομάζεται “Turn To You” και είναι αφιερωμένο στο πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του καλλιτέχνη, τη μητέρα του.

Η Pattie Mallette, ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος στον γιο της. Μεγάλωσε τον Justin ως ανύπαντρη μητέρα με χαμηλό εισόδημα. Ωστόσο, Justin Bieber διατηρεί επαφή με τον πατέρα του, Jeremy Bieber, ο οποίος παντρεύτηκε άλλη γυναίκα και έχει δύο παιδιά.

Ο Justin Bieber φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, αφού όπου βρεθεί κι όπου σταθεί εκείνη βρίσκεται στο πλευρό του. Χρωστάει άλλωστε τη καριέρα του στη μητέρα του και στα βιντεάκια που εκείνη ανέβαζε στο youtube.

 ‘Ομως ακόμη και το απολυτήριό του όπως φαίνεται απέκτησε ο Justin χάρη της μαμάς του αφού όπως δήλωσε ο ίδιος στην Daily Telegraph: «Αυτό ήταν κάτι που η μαμά μου ήθελε πολύ να κάνω. Ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα με έχει κάνει να το βλέπω με μια άλλη προοπτική της ζωής. Μπορώ να ταξιδέψω σε όλο το κόσμο. Όταν έχεις σχολείο πρέπει να διαβάζεις και να γράφεις. Εγώ δε τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα. Μ' αρέσει να είμαι εκεί έξω».

To νέο τραγούδι του λοιπόν με τίτλο “Turn To You” είναι αφιερωμένο σε εκείνη αλλά και σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του κομματιού θα διατεθούν στο «Bethedsda Centre», ένα καταφύγιο στο Ontario, που  κινδυνεύει να κλείσει εάν δεν καταφέρει να βρει 1,5 εκατομμύριο δολάρια μέχρι τις 31 Μαΐου και το οποίο βοήθησε και την μητέρα του κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. 




   Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer