Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ομοφυλόφιλη η Jessie J...?

Βιβλίο που όπως φαίνεται δεν έχει πάρει την έγκριση από την ίδια την Jessie J αποκαλύπτει τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Στην ανεπίσημη αυτή βιογραφία της τραγουδίστριας με τίτλο "Who's laughing now" και συγγραφέα τη Chloe Govan, υποστηρίζεται πως όταν υπέγραψε με τη Universal αναγκάστηκε να κρύψει πως είναι λεσβία και δήλωνε bisexual.

Η Govan επιπλέον προσθέτει πως η 24χρονη τραγουδίστρια ακόμη και αν στο παρελθόν έχει κάνει σχέσεις με άτομα του αντίθετου φύλου, ωστόσο είναι ομοφυλόφιλη κάτι το οποίο ανακάλυψε η ίδια όταν ήταν 17 χρόνων. Παρά το γεγονός ότι δεν προσπάθησε ποτέ να το κρύψει, φαίνεται πως όταν ήρθε η ώρα να συνεργαστεί με μία τόσο γνωστή εταιρία προτίμησε να συμβιβαστεί με όσα της έλεγαν.

«Ορισμένοι θεώρησαν ότι αν ο κόσμος πίστευε ότι ήταν bi θα φαινόταν πιο μοντέρνα, πιο εξωτική και εκκεντρική. Αντιθέτως αν αποκάλυπτε τις πραγματικές σεξουαλικές προτιμήσεις της θα απέκλειε μεγάλη μερίδα θαυμαστών», γράφει η Govan. 

Από την άλλη αυτή τη περίοδο η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται να διατηρεί δεσμό με τον ράπερ Tinie Tempah. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι δυο τους ήλθαν πιο κοντά όταν συνεργάστηκαν και επί σκηνής στην συναυλία για το Teenage Cancer Trust, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.




Μετά από τη δημοσίευση όλων αυτών η Jessie J έσπευσε να απαντήσει με χιούμορ στο twitter της και να διαψεύσει με τον τρόπο της τις φήμες.

"Ευχαριστώ που γράψατε άλλη μία βαρετή, ψευδή ιστορία για μένα. Νόμιζα ότι ακόμα βγαίνω με τον Τάινι Τέμπα και με την Έλι Γκούλντινγκ. Είναι αστείο πως πολλοί άνθρωποι με τους οποίους έχω βγει ή έχω κοιμηθεί μαζί τους δεν τους ξέρω καν… Αλλά τι είναι όλο αυτό είμαι στα αλήθεια λεσβία;!" 

Τέλος, το βιβλίο πέρα από το θέμα των σεξουαλικών προτιμήσεων της τραγουδίστριας καταπιάνεται και με τη περιπέτεια της υγείας της, αποκαλύπτοντας πως στα 11 της διαγνώστηκε πως πάσχει από το σύνδρομο Wolff-Parkinson-White καθώς και ότι είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο στα 18. 


  Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer