Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πλιάτσικας - Ζουγανέλη / Η μουσική συνεργασία του καλοκαιριού!




Είναι δύο από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους καλλιτέχνες, με ιδιαίτερο στυλ και  πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Ο λογος για το Φίλιππο Πλιάτσικα και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, που θα ενώσουν τις φωνές τους και θα αποτελέσουν το μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού με μία σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Βασικός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής του εμπορικότερου συγκροτήματος όλων των εποχών στην Ελλάδα, των Πυξ Λαξ. Έχει γράψει ή ερμηνεύσει πολλές επιτυχίες. Τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, έχει δώσει το δικό του προσωπικό στίγμα. 

Από την άλλη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο τραγούδι και στο θέατρο και κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας. Η φωνή της σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά πάντα τραγούδια που επιλέγει να ερμηνεύσει και η έντονη σκηνική της παρουσία την έκαναν να θεωρείται μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της νέας Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Με πρώτο σταθμό την Αλεξανδρούπολη στις 30 Μαΐου θα ξεκινήσει το πρώτο μέρος αυτού του ταξιδιού, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν την Κομοτηνή, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Γιάννενα κι έπειτα τον Πειραιά, το Βεάκειο και λίγο αργότερα, στα μέσα Ιουλίου, το θέατρο του Λυκαβηττού στην Αθήνα, αφού προηγουμένως δώσουν μία μεγάλη συναυλία στην Λευκωσία, στην Κύπρο.

Τα 3 άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα: “Ο Μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες”, “Στίλβη” και “Omnia”, καθώς επίσης και πρόσφατες προσωπικές δισκογραφικές δουλειές των δύο καλλιτεχνών, “Είπα στους φίλους μου” της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και “Προσοχή στο κενό” του Φίλιππου Πλιάτσιακα, αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται το πρόγραμμα της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τετάρτη 30 Μαΐου  2012
Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πέμπτη 31 Μαΐου  2012
Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

ΣΕΡΡΕΣ
Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι Σερρών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σάββατο 2 Ιουνίου 2012
Θέατρο Γης

ΛΑΡΙΣΑ
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Θέατρο Αλκαζάρ

ΒΟΛΟΣ
Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Τρίτη 5 Ιουνίου 2012
Υπαίθριο Θέατρο της ΕΗΜ (Φρόντζου)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σάββατο 9 Ιουνίου 2012
Βεάκειο Θέατρο

ΚΥΠΡΟΣ
Λευκωσία (TBC)

ΑΘΗΝΑ
Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012
Θέατρο Λυκαβηττού


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει άμεσα και
θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης σε κάθε πόλη!

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ




  Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer