Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Διακεκριμένοι ηθοποιοί θα ερμηνεύσουν Μίκη θεοδωράκη..


Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα θεάτρου, την Τρίτη 27 Μαρτίου, η Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και το Θέατρο Badminton θα εγκαινιάσουν τη συνεργασία τους, με μία συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ηθοποιοί του ελληνικού θεάτρου, όχι για να υποδυθούν κάποιο ρόλο, αλλά για να ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Κάκια Ιγερινού, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Λάκης Κομνηνός, η Εύα Κοταμανίδου, ο Ηλίας Λογοθέτης, η Μπέσσυ Μάλφα, η Νατάσσα Μανισάλη, ο Όθων Μεταξάς, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η Μαριέττα Ριάλδη, ο Άκης Σακελλαρίου, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ελένη Φιλίνη, η Άννα Φόνσου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Τάκης Χρυσίκακος και η Δώρα Χρυσίκου είναι τα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν.

Η παράσταση δε θα αποτελείται μόνο από μουσική αλλά και από εικόνα, αφού σε όλη τη διάρκεια θα προβάλλονται και σκηνές από τις ταινίες, για τις οποίες γράφτηκαν ορισμένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν. Επίσης, οι θεατές θα είναι σε θέση να  παρακολουθήσουν σκηνές από θεατρικές παραστάσεις, να ζωντανεύουν ζωντανά επί σκηνής.

Ορισμένα από τα τραγούδια που κάποτε επένδυσαν μουσικά επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα και θα ακουστούν στο μεγάλο μουσικό event είναι: «Μέσα στα μαύρα σου μαλλιά», «Ένα δειλινό», «Στα περβόλια», «Το γελαστό παιδί», «Άνοιξε λίγο το παράθυρο», «Το Σεπτέμβριο θυμάμαι», «Στρώσε το στρώμα σου», «Μαργαρίτα μαγιοπούλα», «Η γειτονιά των αγγέλων», «Η συνοικία το όνειρο», «Όμορφη πόλη», «Ζορμπάς», «Φαίδρα», «Σέρπικο», «Μαγική πόλη», «Ένας όμηρος», «Les ameuts de Ternel», «Honeymoon» κ.α.

Ευελπιστούμε πως η συνεργασία αυτή ανάμεσα στην Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και το Θέατρο Badminton να ευοδώσει με ανάλογα συναυλιακά γεγονότα και στο μέλλον.

 Ώρα Έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 10, 15, 20, 25, 30€

Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer