Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο Robbie Williams πιθανός αγοραστής της βίλας του Michael Jackson


Ο Robbie Williams φαίνεται πως είναι έτοιμος να αγοράσει το σπίτι που έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Michael Jackson, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο site TMZ. 

Το site αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει μπει πωλητήριο στη βίλα και ο Robbie είναι από τους πρώτους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον  τους για την απόκτησή της. 

Η βίλα στην οποία άφησε και την τελευταία του πνοή ο «βασιλιάς της ποπ», έχει έκταση 17.000 τετραγωνικά μέτρα και  διαθέτει 7 υπνοδωμάτια , 13 μπάνια , δωμάτιο με βιβλιοθήκη , ιδιωτική αίθουσα προβολών , γυμναστήριο , κελάρι , σπα , 14 τζάκια και τεράστιο κήπο με πισίνα. 

Η αξία της βίλας υπολογίζεται στα 23.000.000 δολάρια, γεγονός ωστόσο που δεν αποθαρρύνει τον Robbie Williams, που είναι έτοιμος να δώσει να καταβάλει διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να την αποκτήσει. Με τη περιουσία του να υπολογίζεται στα 150.000.000 δολάρια η τιμή της έπαυλης μάλλον δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον γνωστό τραγουδιστή.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη βίλα δεν ανήκε στον ίδιο τον Michael Jackson, αλλά στον Hubert Guez που του την ενοικίαζε για το ποσό των 76.000 ευρώ τον μήνιαίως. Τα έπιπλα που υπήρχαν στη βίλα, εκτός από το κρεβάτι στο οποίο πέθανε ο Jackson, πουλήθηκαν μέσα από διάφορες δημοπρασίες που διεξήχθησαν.



 Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer