Σάββατο 28 Απριλίου 2012

H ανατρεπτική συνέντευξη της Άννας Βίσση στο "Psychologies"..


Με εξώφυλλο την Άννα Βίσση κυκλοφορεί το τεύχος Μαΐου του περιοδικού "PSYCHOLOGIES". Στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό,  η Άννα  Βίσση μίλησε για πολλά θέματα εκτών οποίων είναι ο Νίκος Καρβέλας και η κόρη της, η ψυχοθεραπεία, η οικονομική κρίση, η σχέση της με το χρόνο, αλλά και το πολυσυζητημένο  φαινόμενο του γιαουρτώματος. 

Αυτό  όμως που πραγματικά έκανε εντύπωση στους αναγνώστες ήταν η ανατρεπτική δήλωσή της για το Γιώργο Νταλάρα. Δεν προσπάθησε σε καμμία περίπτωση, ερωτώμενη για τα πρόσφατα επεισόδια στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα, να κρύψει τα αρνητικά συναισθήματά της για το γνωστό τραγουδιστή, με τον οποίο μάλιστα υπήρξε ζευγάρι τη δεκαετία του ’70.

Είπε πως δεν μπορεί να καταδικάσει κανέναν από αυτούς που πέταξαν γιαούρτια στον γνωστό καλλιτέχνη γιατί δεν μπορεί να ξέρει τι τους οδήγησε στη πράξη αυτή.

Δήλωσε πως δεν μπορεί να απαντήσει συγκεκριμένα για το γιώργο Νταλάρα και να είναι αντικειμενική λόγω της αντιπάθειας που τρέφει για τον ίδιο,τονίζοντας όμως πως η αντιπάθεια είναι σε προσωπικό επίπεδο και όχι σε καλλιτεχνικό, αφού ως καλλιτέχνη τον σέβεται απόλυτα.

Επίσης η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο στη Νέα Υόρκη, για να ξεφύγει για λίγο από το «παραισθησιογώνο», όπως το χαρακτηρίζει, χειροκρότημα που λαμβάνει επί  σκηνής. 

«Έχω πάει σε ειδικό στη Νέα Υόρκη, περισσότερο για να με ακούσω εγώ να μιλάω στον εαυτό μου και σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Η αδρεναλίνη, το χειροκρότημα, όλο αυτό είναι λίγο παραισθησιογόνο. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τίποτα για σένα, όπως ο ψυχολόγος, σε επαναφέρει και εγώ ήθελα να ξεφύγω από το ντοπάρισμα. Ήθελα να δω πώς είμαι, όχι ποια είμαι - γιατί αυτό δεν το απαντάει ποτέ κανείς για εσένα, ούτε εσύ ο ίδιος ίσως. Είχε ενδιαφέρον όλο αυτό, γιατί με τα ερωτήματα που σου θέτει ακούς τον εαυτό σου, τις απαντήσεις σου, τις σκέψεις σου» αναφέρει χαρακτηριστικά.



  Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer