Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Μηδενιστής εναντίον Βουρλιώτη


Καλεσμένος στην εκπομπή “Μοvies & Stars” του Γιώργου Σατσίδη τη Μεγάλη Τετάρτη ήταν ο γνωστός ράπερ Μηδενιστής και αναφερόμενος στον Νίκο Βουρλιώτη δεν δίστασε να επιτεθεί στον τραγουδιστή  χαρακτηρίζοντας τη δουλειά του «επιεικώς απαράδεκτη», συμπληρώνοντας λέγοντας πως οι στίχοι των τραγουδιών του είναι «για εφήμερα χιτάκια».

Τόνισε πως στη hip hop σκηνή υπάρχει πολύ υλικό δεύτερης κατηγορίας και εφόσον το υλικό αυτό δεν παίρνει τελικά θέση στην καρδιά του κοινού δεν μπορεί ν χαρακτηριστεί ως επιτυχία. Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά συνέχισε λέγοντας ότι ο Nivo δεν ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα σε αυτό το είδος μουσικής, αφού υπήρξαν πολλοί πριν από αυτόν με  τραγούδια που παραμένουν πολυ επίκαιρα.

Ο Μηδενιστής είπε, μεταξύ άλλων πως η μουσική που έχεινα παρουσιάσει  ο Nivo δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μιξ διάφορων στοιχείων του rap με έντονο και αδύνατο σημείο το πολλή "μπλα μπλα".

Ο λόγος που οι δύο ράπερς βρίσκοντα σε διαμάχη είναι άγνωστος πόσο μάλλον γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν υπήρξαν φίλοι μεταξύ τους, τουλάχιστον μέχρι και το 2010 οπότε και έπαψαν να μιλάνε. Ο ίδιος ο Μηδενιστής ωστόσο αποδίδει την έντονη ανταγωνιστικότητα σ το γενικότερο concept της μουσικής που υπηρετούν.

Τέλος αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα, για την οποία γίνεται λόγος στα media, τονίζοντας πως τουλάχιστον για τη δουλειά που κάνει η Φουρέιρα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία το από πού κατάγεται.



  Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer