Σάββατο 14 Απριλίου 2012

H Adele η πλουσιότερη νεαρή καλλιτέχνις της Βρετανίας !

Η Adele, μόλις στα 23 της έχει ένα από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις albums και τον τελευταίο χρόνο τα βραβεία που δέχεται πέφτουν βροχή.

Σύμφωνα με τη λίστα των πλουσιότερων νεαρών καλλιτεχνών της Βρετανίας, από τη «Sunday Times», η νεαρή Adele βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας και όπως είναι φυσικό όλα οφείλονται στο νέο της άλμπουμ, «21», το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των charts σε χρόνο ρεκόρ ανεβάζοντας έτσι την περιουσία της Adele στα 20 εκατομμύρια από τον περασμένο που υπολογίζεται ότι έφτανε τα 7 εκατ. Ευρώ.

Φαίνεται πως τα γούστα άρχισαν να αλλάζουν και παρά το γεγονός ότι η Adele δεν πληρεί τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς και δεν επιδίδεται σε σκάνδαλα και εκκεντρικότητες η υπέροχη και μοναδική σόουλ φωνή της με τη συνοδεία ενός και μόνο πιάνου είναι τα μόνα που χρειάζονται για να μας μαγέψουν. 

Το πλήρες όνομα της είναι Adele Laurie Blue Adkins και γεννήθηκε στο Tottenham, της Αγγλίας στις 5 Μαίου το 1988. Σε ηλικία μόλις 23 χρόνων η Αdele έχει πετύχει με τα υπέροχα τραγούδια της να σκαρφαλώσει στο νούμερο 1 σε 18 χώρες. 

Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου του 2007 με το όνομα "Hometown Glory" και συμπεριλήφθηκε στο ντεπούτο album της, με τίτλο την τότε ηλικία της,  δηλαδή "19". Έπειτα το κομμάτι "Chasing Pavements", το δεύτερο single από το album "19", ανέβηκε στο νούμερο δύο του UK Chart και παρέμεινε εκεί για τέσσερις εβδομάδες. Ένα χρόνο αργότερα κέρδισε δύο βραβεία Grammy για “Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη” και “Καλύτερη Γυναικεία Ποπ Ερμηνεία”. Το δεύτερο album της κυκλοφόρησε το 2010 και ήταν αυτό που την καθιέρωσε.

Σε συνέντευξη της σε γαλλικό σταθμό η Adele ανακοίνωσε πως παρά τα σχέδια της να μείνει για λίγο εκτός, είπε πως πριν το επόμενο άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει σε δύο χρόνια, θα ήθελε να βγάλει ένα καινούργιο τραγούδι μέχρι το τέλος του 2012, ώστε να μην αφήσει τους  της να περιμένεουν τόσο καιρό για να ακούσουν κάτι καινούργιο από εκείνη.



  Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer