Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ακυρώθηκε η συναυλία της Lady Gaga στην Ινδονησία !





Η συναυλία της Lady Gaga στην Ινδονησία ακυρώθηκε, μετά από εβδομάδες απειλών και προβληματισμού από ισλαμιστικές οργανώσεις που έκαναν λόγο για «χάος» σε περίπτωση που κάνει το σόου της.

O Μάικλ Ρούσλι, πρόεδρος της εταιρείας Big Daddy, που οργάνωνε τη συναυλία,  δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως "Η συναυλία της Lady Gaga δυστυχώς πρέπει να ματαιωθεί".

Η συναυλία που θα πραγματοποιούνταν στις 3 Ιουνίου στην Ινδονησία, την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου, είχε πουλήσει μέσα σε δύο μόνο βδομάδες 50.000 εισιτήρια.

Η ινδονησιακή αστυνομία είχε τονίσει από την αρχή ότι δεν πρόκειται να δώσει άδεια για να διεξαχθεί το σόου, μετά τις απειλές των φανατικών μουσουλμάνων, θεωρώντας ότι προσβάλει τα μουσουλμανικά ήθη και έθιμα και πως τα τραγούδια της προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία.

 Η ίδια η Lady Gaga δήλωσε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook  «Αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τα συναυλία στην Ινδονησία. Λυπάμαι τόσο πολύ για τους fans μου, και είμαι όσο καταρρακωμένη όσο εσείς, αν όχι περισσότερο. Είστε τα πάντα για εμένα. Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι ξεχωριστό για εσάς. Η αγάπη μου για την Ινδονησία μόνο μεγάλωσε».

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια συναντά έντονες αντιδράσεις. Στη συναυλία της στη Νότιο Κορέα, τον Απρίλιο, επετράπη η είσοδος μόνο σε ενήλικες, ενώ στις Φιλιππίνες την κατηγόρησαν για βλασφημία. 



   Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

1 σχόλιο:

Cool Blue Outer Glow Pointer