Κυριακή 13 Μαΐου 2012

H Tαμτα μιλάει στo Hello !




Η εκκεντρική Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για πολλά εκ των οποίων και για την αγαπημένη της κόρη Άννι. 

Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που έχει μαζί της, λόγω της πολύ μικρής διαφοράς ηλικίας που τις χωρίζει. Η Τάμτα έφερε στον κόσμο τη κόρη της σε τόσο μικρή ηλικία που αισθάνεται σα να γεννήθηκε μαμά.  Τα έζησε όλα διαφορετικά στη ζωή της αλλά όπως αναφέρει η ίδια δε θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της διαφορετικά ή χωρίς τη κόρη της. Και συνεχίζει λέγοντας : «Δεν είναι πάντα εύκολο το γεγονός ότι μεγαλώνουμε μαζί. Το τελευταίο διάστημα αρχίζουμε και αποκτάμε διαφορετική σχέση, πιο καλή.»

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε πως μερικές φορές σκέφτεται πολύ έντονα το γεγονός να κάνει κι άλλα παιδιά. Σημειώνει πως σε καμμία περίπτωση δεν είναι αρνητική στην ιδέα αυτή, αφού θα ήθελε πολύ να βιώσει ξανά  την εγκυμοσύνη, καθώς λόγω του νεαρού της ηλικίας της θυμάται αμυδρά την πρώτη.
 Ωστόσο, για την ίδια το να κάνεις ένα παιδί απαιτεί οπωσδήποτε να έχεις και ένα σύντροφο δίπλα σου στον οποίο θα μπορείς να βασιστείς, ενώ η ίδια αυτό το διάστημα δηλώνει πως είναι ελεύθερη.

Τέλος, δε θα μπορούσε βέβαια να μην ερωτηθεί και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, απαντώντας  πως αποφεύγει να σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της, λόγω της υφιστάμενης κατάστασης στη χώρα. Αντίθετα, προσπαθεί να κρατηθεί στη δουλειά της, που αποτελεί  για εκείνη μέσο επιβίωσης, αφού το τραγούδι είναι το μόνο που μπορεί να κάνει στην Ελλάδα.



   Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer