Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Mariah Carey "Greatest Hits".. Are you ready?


H Mariah Carey πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει το νέο της album με τίτλο «Greatest Hits», το οποίο θα αποτελείται από μία λίστα των σημαντικότερων τραγουδιών της καριέρας της, σε πολλά από τα οποία μάλιστα τέλεσε χρέη τόσο στιχουργού όσο και παραγωγού. 

Όπως έχει αναφέρει και η ίδια σε συνέντευξή της, η δημιουργία αυτού του album είναι για εκείνη ένα συναισθηματικό ταξίδι, αφού βλέποντας το album τελειωμένο συνειδητοποίησε το μέγεθος της δουλειάς που έχει κάνει μέχρι τώρα και το πόσο σημαντικά είναι για την ίδια αυτά τα τραγούδια. 

Προσθέτει επίσης πως νιώθει περήφανη όταν θαυμαστές της έχουν εκφράσει το πόσο επηρέασαν αυτά τα τραγούδια τη ζωή.

Πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην Αυστρία για να δ’ωσειμια συναυλία στο Ischgl, με αφορμή τα δίδυμα Monroe και Moroccan που την ίδια ημέρα είχαν τα πρώτα τους γενέθλια καθώς και την τέταρτη επέτειο του γάμου της με τον Nick Cannon. 

Μετά από τη παρουσία της η Carey έσπευσε να σχολιάσει στο twitter της "τραγουδώντας τόσο ψηλά είναι σαν να γεννάς δίδυμα, αυτό δηλαδή που έκανα τέτοια μέρα πριν ένα χρόνο. Ευτυχισμένα γενέθλια dembabies!!"

H Mariah Carey συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τη δυναμική της επιστροφή μετά την γέννηση των διδύμων, έχοντας χάσει περισσότερααπό 30 κιλά, ανανεωμένη και με όρεξη για δουλειά!




   Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer