Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Rihanna μιλά για τη συνεργασία της με τον Chris Brown!


Mετά απο τόση δημοσιότητα που πήρε το θέμα το 2009 για το ξυλοδαρμό της Rihanna από τον τότε σύντροφό της Chris Brown, η τραγουδίστρια προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, αφού πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Brown στο remix του single της "Birthday Cake".

Ο ξυλοδαρμός της γνωστής τραγουδίστριας από τον σύντροφό της λίγη ώρα πριν την τελετή απονομής των βραβείων Grammy, στην οποία μάλιστα επρόκειτο να συμμετάσχουν, ήταν πάρα πολύ άγριος, κάτι που αποδείχτηκε από φωτογραφία της που διέρευσε αργότερα στο διαδίκτυο.

Ο Brown είχε καταδικαστεί σε έξι μήνες κοινωνικής εργασίας, και σε ένα χρόνο συμβουλευτικών συνεδριών πάνω στην ενδοοικογενειακή βία. Περιοριστικά μέτρα ανάγκαζαν τον Brown για τα επόμενα πέντε χρόνια να μην πλησιάζει την τραγουδίστρια σε απόσταση μικρότερη των σαράντα πέντε μέτρων. 

Όπως αναφέρουν όλο και περισσότερα δημοσιεύματα, η Rihanna και ο Chris Brown βλέπονται κρυφά τον τελευταίο χρόνο, ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες που μιλούν για ενδεχόμενη επανασύνδεση. 

Η αλήθεια είναι πως η Rihanna δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής αυτές τις φήμες, ωστόσο συζητώντας σε συνέντευξή της με το δημοφιλή ραδιοφωνικό παραγωγό Ryan Searcrest δεν δίστασε να εξηγήσει γιατί, μετά από όσα έγιναν μεταξύ τους, συνεργάστηκε μουσικά μαζί του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως πλησίασε τον Chris Brown για να ηχογραφίσουν μαζί το Birthday Cake, αφού αποτελεί το το πιο κατάλληλο άτομο με το οποίο θα μπορούσε να συνεργαστεί στη συγκεκριμένη δουλειά. Επιπλέον, η Rihanna συμπλήρωσε στη συνέντευξή της λέγοντας πως ο πιο hot R&B καλλιτέχνης αυτή την στιγμή είναι ο Chris Brown. Γι' αυτό το λόγο τον ήθελε μαζί της, σαν μουσικό, ανεξάρτητα με το τι είχε συμβεί στο παρελθόν μεταξύ τους.

Όσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια είπε πως βρίσκεται αυτον τον καιρό σε συζητήσεις  ετοιμάζοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφήσεις.

«Δεν θα κάνω συναυλίες φέτος. Αυτό τον χρόνο κάνω ταινίες (“Battleship”), μουσική και μουσικά βίντεο. Προετοιμάζομαι για του χρόνου. Συνεργάζομαι επίσης με τον Armani, για μια μικρή κολεξιόν αξεσουάρ που θα βγει την άνοιξη. Μετά από αυτό θα φτιάξω δική μου εταιρεία. Θέλω να σχεδιάσω. Εργάζομαι με σχεδιαστές και εταιρείες που σέβομαι. Θέλω να με πιστέψει ο κόσμος πριν με αγοράσει».


   Από τη Βάσω Δεληκωστοπούλου

3 σχόλια:

  1. Αν θες γινε μελος στο μπλογκ μου.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικα με το ποστ, θεωρω οτι η Ριανα δινει το κακο παραδειγμα στις θαυμαστριες της με το να επιστρεφει σε αυτον που την κακομεταχειριστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. αλλά Rihanna είναι αυτή.Τί μπορείς να πεις! :)

      Διαγραφή

Cool Blue Outer Glow Pointer