Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το Red Bull Soundclash έρχεται στην Αθήνα : VEGAS VS MEΛISSES!


VEGAS VS MEΛISSES


2 groups, 2 stages…μια μάχη, ένας νικητής! Κριτής...EΣΥ!

Το Red Bull Soundclash έρχεται στην Αθήνα : VEGAS VS MEΛISSES.


ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ VEGAS ΚΑΙ ΟΙ MEΛISSES ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ LIVE ΤΟΥ RED BULL SOUNDCLASH!

Το MTV υποστηρίζει και καλύπτει τηλεοπτικά τη μοναδική διεθνή ενέργεια το Red Bull Soundclash και προσκαλεί τους fans του να παρακολουθήσουν ένα απίστευτο LIVE και να γίνουν μέρος της πιο ανατρεπτικής τηλεοπτικής παραγωγής! Τα δύο πιο hot συγκροτήματα, οι VEGAS και οι MEΛISSES θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν μεταξύ τους στις 22 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 (Πειραιώς 254), σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Κριτής - μόνο το χειροκρότημα του κοινού! Την βραδιά παρουσιάζει ο γνωστός σε όλους hip hop τραγουδιστής και frontman των Goin' Through, Νίκος «NiVo» Βουρλιώτης, ενώ στα decks θα δίνει τον ρυθμό ο DJ Rico!

Το show θα ξεκινήσει στις 21:00, καθώς οι VEGAS και MEΛISSES θα ανέβουν σε δύο stages, το ένα απέναντι από το άλλο, και θα ριχτούν στη μάχη με τέσσερις ανεπανάληπτους γύρους, εκτελώντας τα hits τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια με απρόσμενες εξελίξεις...! Με αυτοσχεδιασμούς, διασκευές και συνεργασίες-έκπληξη θα ζητήσουν από τους fans να κρίνουν το νικητή, αφού θα τους δίνουν βαθμούς για κάθε γύρο, ζητωκραυγάζοντας με όλη τους τη δύναμη για να ανεβάσουν τα decibel στο τέρμα!

Το MTV σε συνεργασία με τη RED BULL δημιούργησαν μοναδικά σποτ επικοινωνίας του event με πρωταγωνιστές τα 2 συγκροτήματα! Το τηλεοπτικό συνεργείο του MTV με σκηνοθέτη τον Κώστα Καπετανίδη θα καλύψει τηλεοπτικά το live και στη συνέχεια θα μεταφέρει την κάθε στιγμή της απίστευτης μάχης στην τηλεοπτική οθόνη!

To backstage της βραδιάς θα παρουσιάσουν οι VJ του MTV η Ναυσικά Λαλιώτη και η Εστέλ με συνεντεύξεις από τα συγκροτήματα που θα μονομαχήσουν και με σχολιασμό από τον κόσμο που θα είναι ο απόλυτος κριτής της αναμέτρησης!

Η εκπομπή θα προβληθεί αποκλειστικά στο MTV τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 19.00!


 Οι VEGAS, ένα urban pop power group, σχηματίστηκαν το Μάιο του 2009 και αποτελούνται από 3 μέλη: ZeRaw, Μελίνα, DJ Airth. 7 από τα 8 singles τους μπήκαν στο Top 20 του Official Airplay Chart, ενώ 3 από αυτά στο Top 5! Τα videoclips τους μετράνε εκατομμύρια views στο YouTube και ο δεύτερος δίσκος τους έγινε χρυσός! Μετά από τον πρώτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας, πήρανε το πρώτο τους MAD Video Music Award (Best Hip Hop Video). Ήταν επίσης προτεινόμενοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV European Video Awards. Έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα on tour… πολλές φορές.Έχουν παραστεί σε όλα τα major τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά shows. Θεωρούνται style icons.

Οι MEΛISSES είναι το δημοφιλέστερο pop group στην Ελλάδα και αποτελούνται από τον Χρήστο , το Θάνο, τον Κώστα, τον Παντελή και τον Ιάκωβο. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο ‘MYSTIKO’ το 2009, με πολλά singles (κρυφά, επικίνδυνα φιλιά, lonely heart) που έφτασαν στις κορυφαίες θέσεις των airplay charts, κερδίζοντας άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές! Tο 2010 κέρδισαν το "Βραβέιο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη" στα MAD VIDEO MUSIC AWARDS ενώ ήταν υποψήφιοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα MTV AWARDS 2 συνεχόμενες χρονιές (2010 & 2011). Το δεύτερο τους CD με τίτλο "AKOΥ" έγινε χρυσό μέσα σε 4 μήνες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 21:00 , ΚΤΗΡΙΟ 56 (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254)

DOORS OPEN @ 20:00 (ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ)

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: MTV GREECE

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ RED BULL SOUNDCLASH ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MTV  ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cool Blue Outer Glow Pointer